Mathé Koenen nieuwe interim-voorzitter

Mathé Koenen nieuwe interim-voorzitter

Beste leden,

Op het moment dat ik dit typ zouden we eigenlijk terug moeten kijken op een geslaagde herfstvakantie. Helaas heeft dat vervelende virus dit onmogelijk gemaakt, er wordt echter al veel over gesproken en geschreven ik zal daar nu niet verder op in gaan.
Ook in de vereniging gebeurt veel dit jaar. Voorbeelden daarvan zijn, wederom een groot succes van de Wazerwijen, het organiseren van een jaarvergadering moeilijker dan ooit tevoren tot een verandering in het bestuur.

Dit voorjaar heb ik besloten me te melden als kandidaat voor het bestuur. Deze stap heb ik genomen na het lezen van de website van onze vereniging. Opvallend op de website vond ik namelijk een onderbezet bestuur!
Ik heb er wel even goed over na moeten denken en na overleg thuis heb ik me gemeld bij het bestuur. Hoe dat afgelopen is weten jullie inmiddels, de vereniging heeft weer een voorzitter. Voor mij een verrassing, ik had dit niet gepland namelijk. Na het bijwonen van een paar vergaderingen via skype (op zich al apart) en een paar vergaderingen life heb ik me beschikbaar gesteld als interim-voorzitter en ben op de vergadering ook verkozen voor deze positie. Iedereen bedankt voor het vertrouwen!

Niet iedereen zal me kennen.
Mathé Koenen gelukkig getrouwd met Betty en vader van twee dochters. Daar ben ik wel heel trots op!

Reeds enkele jaren ben ik bij de vereniging actief, het begon met het meewerken bij het opbouwen van de Vlaamse schuur. Inmiddels zijn de activiteiten uitgegroeid tot een onderhoudsgroep met de naam Blikvanger (dit is ook de naam van de schuur) met werkzaamheden bij de Lourdesgrot, het fundament bij de Laurentius kerk en de torenspits van de voormalige St. Jozef kerk. Voor mij een prima bezigheid op de zaterdag met een club fijne mensen! Dit heeft er ook bijgedragen aan mijn beslissing om de functie van voorzitter te accepteren.

In mijn dagelijks werk ben ik bezig met training van brandweerlieden en het meewerken aan de ontwikkeling van trainingsmiddelen voor brandweer organisaties bij de firma LION. Denk hierbij aan het bouwen van oefencontainers tot en met complete oefencentra. Voor deze werkzaamheden ben ik normaal gesproken veel in het buitenland, dit jaar loopt het allemaal wat anders en doen we veel online.

Nauw hiermee verweven is mijn vrijwillige parttime aanstelling bij Brandweer Dongen. Daar ben ik bijna 38 jaar met veel plezier lid van en hoop dit nog even vol te houden!
Genoeg over mezelf verteld, we komen elkaar vast wel ergens tegen!

Ik wil afsluiten met de wens dat iedereen gezond blijft en dat we met de vereniging komende tijd weer veel mooie dingen mogen doen!

Samen maken we de club!!!

Groeten Mathé Koenen

Bericht geplaatst in